Receive email notifications by changing your settings.
Click on your picture in the top right corner, go to Preferences and select your notification preferences.
Thank you for contributing to our forum!
Please keep in mind:
1. To only comment on the topic where the discussion is about. Do you have a new question or topic? Please start a new discussion.
2. Be kind to other users!

Verschil in parameter waardes

Beste,

Bij het selecteren van een weg viel het mij op dat onder het tabje 'details' een andere waarde was gegeven dan onder het tabje 'attributes'. Voor de bowen ratio was dit bijv. 3 en 0,4, een behoorlijk verschil. Maar ook de heat effect was onder het ene tabje -10 en bij de andere 5. Hoezo verschillen ze en wat is dan het 'juiste' tabje?

Alvast bedankt!

Comments

  • Hi @ArcadisLoths ,


    Kun je een screenshot plaatsen van deze tabs?

    Tygron support team

  • Hi @ArcadisLoths ,

    Je geeft aan dat je een weg selecteert. De attributen van Constructions die gebruikt worden in de de rekenmodellen staan in de tab Details. Extra attributen van bijvoorbeeld data die je hebt ingeladen komen in de tab Attributes te staan. Ik weet niet welke stappen je hebt uitgevoerd in je project en kan dus niet verklaren waarom er bij deze weg extra Attributen staan. Heb jij zelf data ingeladen om de wegen te updaten?

    Het lijkt alsof een (selectie van) Constructions geëxporteerd zijn, een bewerking mee is gedaan en vervolgens weer geïmporteerd. Omdat de namen van de attributen niet precies overeenkomen met de attribuutnamen in de tab Details (bijvoorbeeld BOWEN_RATIO en BOWEN_RATI), worden niet de Detail attributen geupdate met de nieuwe waardes, maar worden er extra attributen toegevoegd aan de Constructions.

    Tygron support team

Sign In or Register to comment.